Sultingos kupatos multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje

Kupati yra tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas. Gruzijoje jie ruošiami kaip alternatyva kebabui. Kupati - tai smulkinta mėsa (vištiena, kiauliena, ėriena ir kt.), įdėta į natūralų apvalkalą su daugybe prieskonių ir česnakų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Kupatas sudėkite į garintuvą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nustatykite "virimo" režimą 15 minučių. Pasibaigus laikui, išpilkite vandenį iš dubens.

Žingsnis 2

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Dabar į dubenį supilkite saulėgrąžų aliejų ir uždengę dangtį kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite grietinę ir garstyčias, tada supilkite į kupatus ir troškinkite apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos