Sultingos kupatos multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje

Kupati yra tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas. Gruzijoje jie ruošiami kaip alternatyva kebabui. Kupati - tai smulkinta mėsa (vištiena, kiauliena, ėriena ir kt.), įdėta į natūralų apvalkalą su daugybe prieskonių ir česnakų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Kupatas sudėkite į garintuvą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nustatykite "virimo" režimą 15 minučių. Pasibaigus laikui, išpilkite vandenį iš dubens.

Žingsnis 2

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Dabar į dubenį supilkite saulėgrąžų aliejų ir uždengę dangtį kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Sultingos kupatos multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite grietinę ir garstyčias, tada supilkite į kupatus ir troškinkite apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, be įprastų alergenų, Kupaty, jūsų receptai, vakarienė, pietūs, paprastai, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos