Publikavimo data: 2024-06-09
Sultingos kupatos multicooker keptuvėje
Kupati yra tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas. Gruzijoje jie ruošiami kaip alternatyva kebabui. Kupati - tai smulkinta mėsa (vištiena, kiauliena, ėriena ir kt.), įdėta į natūralų apvalkalą su daugybe prieskonių ir česnakų.
Žingsnis 1
Kupatas sudėkite į garintuvą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nustatykite "virimo" režimą 15 minučių. Pasibaigus laikui, išpilkite vandenį iš dubens.
Žingsnis 2
Dabar į dubenį supilkite saulėgrąžų aliejų ir uždengę dangtį kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite grietinę ir garstyčias, tada supilkite į kupatus ir troškinkite apie 15 minučių.
Kategorijos