Publikavimo data: 2025-08-19
Kiauliena su daržovėmis terijakio padaže
Sultingą, minkštą ir labai skanią kiaulieną su terijakio padažu įvertins ne tik Azijos virtuvės gerbėjai, bet ir visi mėsos mėgėjai. Minkščiausia mėsa ir daržovės, sugėrusios visas mėsos ir padažo sultis, aromatus ir skonius, yra visiškai savarankiški, tačiau juos galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Stambiais kubeliais supjaustytą mėsą 20 minučių marinuokite sojų padaže.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite juostelėmis, papriką - dideliais kvadratėliais, o morką - puslankiu.
Žingsnis 3
Cukinijas apkepkite wok keptuvėje labai karštame aliejuje, kol jos taps al dente. Išimkite.
Žingsnis 4
Tame pačiame aliejuje kuo greičiau apkepkite morkas. Išimkite jas.
Žingsnis 5
Tame pačiame aliejuje nuolat maišydami kepkite mėsą, kol visiškai iškeps.
Žingsnis 6
Sudėkite paprikas į mėsą ir nuolat maišydami pakaitinkite iki al dente.
Žingsnis 7
Sudėkite visas keptas daržoves ir mėsą.
Žingsnis 8
Supilkite terijakio padažą ir viską kartu maišydami kepkite 10 minučių.
Kategorijos