Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaušinių ir keptų svogūnų paplotėliai
Skanūs kepti paplotėliai su švelniu įdaru. Puikus užkandis.
Žingsnis 1
Kietai virtus kiaušinius virkite 10 minučių, nulupkite lukštus.
Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 3
Nulupkite, susmulkinkite svogūnus, pakepinkite juos augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Pakepintus svogūnus sumaišykite su plaktais kiaušiniais. Įberkite druskos. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 5
Užminkykite mielinę pyrago tešlą, galite nusipirkti paruoštos tešlos. Apvoliokite tešlą miltuose ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 6
Iš tešlos suformuokite bandeles ir iškočiokite jas kočėlu.
Žingsnis 7
Ant kiekvienos tešlos plokštainio dėkite kiaušinių įdarą.
Žingsnis 8
Iš viršaus suspauskite tešlą, kad gautųsi skiaučių formos paplotėliai.
Žingsnis 9
Įkaitinkite aliejų, kepkite paplotėlius verdančiame aliejuje, po 2-3 minučių apverskite ir kepkite, kol paruduos.
Kategorijos