Korėjiečių virtuvė garsėja patiekalų įvairove, jų aštrumu ir pikantiškumu! Kimči padažas yra vienas garsiausių aštrių patiekalų padažų. Iš pradžių tai buvo Pekino kopūstų marinatas. Dabar tai visavertis pirmųjų ir antrųjų patiekalų priedas! Padažas yra smulkintų aitriųjų paprikų ir česnako skiltelių mišinys su privalomais prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Šiame recepte padažas gaminamas su vandeniu. Kartais kaip skystas pagrindas naudojama pomidorų pasta.
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės supjaustykite aitriąją papriką griežinėliais.
Žingsnis 2
Paimkite maišytuvo indą. Sudėkite į jį susmulkintas aitriąsias paprikas ir česnako skilteles. Suberkite papriką, cukrų, druską ir truputį geriamojo vandens.
Žingsnis 3
Produktus susmulkinkite trintuvu. Rezultatas turėtų būti skystas ingredientų mišinys. Tai bus aitriųjų paprikų kimči padažas!