Kimči padažas su aitriosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kimči padažas su aitriosiomis paprikomis

Korėjiečių virtuvė garsėja patiekalų įvairove, jų aštrumu ir pikantiškumu! Kimči padažas yra vienas garsiausių aštrių patiekalų padažų. Iš pradžių tai buvo Pekino kopūstų marinatas. Dabar tai visavertis pirmųjų ir antrųjų patiekalų priedas! Padažas yra smulkintų aitriųjų paprikų ir česnako skiltelių mišinys su privalomais prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis. Šiame recepte padažas gaminamas su vandeniu. Kartais kaip skystas pagrindas naudojama pomidorų pasta.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
146 kcal.
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Kimči padažas su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės supjaustykite aitriąją papriką griežinėliais.

Žingsnis 2

Kimči padažas su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 2
Paimkite maišytuvo indą. Sudėkite į jį susmulkintas aitriąsias paprikas ir česnako skilteles. Suberkite papriką, cukrų, druską ir truputį geriamojo vandens.

Žingsnis 3

Kimči padažas su aitriosiomis paprikomis Žingsnis 3
Produktus susmulkinkite trintuvu. Rezultatas turėtų būti skystas ingredientų mišinys. Tai bus aitriųjų paprikų kimči padažas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos