Publikavimo data: 2025-08-20
"King-style Olivier" su kalakutiena
Karališko stiliaus alyvuogė su kalakutiena yra šventinio stalo legenda. Atsisakykite kankintis su kieta jautiena arba į alyvuoges dėti nežinomos sudėties dešros. Šis receptas ne tik išsprendžia šias problemas, bet ir pakylėja alyvuoges į nepasiekiamas aukštumas. Raudonieji ikrai, traškūs agurkai, žaliųjų žirnelių saldumas... Puiku!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Nulupkite morkas. Tam naudokite daržovių skustuvą, su virtomis morkomis daug lengviau susidoroti. Tada morkas supjaustykite kubeliais pagal bulvių dydį.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais. Pirmiausia kiekvieną agurką perpjaukite išilgai, t. y. į dvi dalis, o tada kiekvieną pusę padalykite į dvi dalis. Tada supjaustykite taip, tarsi pjaustytumėte pusžiedžiais. Taip turėsite mažus gabalėlius.
Žingsnis 4
Virtą kalakutieną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Supjaustykite virtus kiaušinius. Galite naudoti peilį arba kiaušinių pjaustyklę. Pirmiausia įdėkite kiaušinį išilgai, tada laikykite jį rankomis skersai. Tokiu būdu kiaušinį galėsite sudaužyti per kelias sekundes.
Žingsnis 6
Krevetes nuplikykite verdančiame vandenyje (naudokite sietelį) arba sudėkite į puodą ir 30 sekundžių užpilkite verdančiu vandeniu. Tada krevetes supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 7
Į gilų dubenį sudėkite žaliuosius žirnelius, morkas, bulves, marinuotus agurkus, krevetes, kalakutieną ir raudonuosius ikrus. Užpilkite majonezu.
Žingsnis 8
Gerai išmaišykite ir patiekite. Karališkas Olivjė su kalakutiena paruoštas!
Kategorijos