Kivių košė su vynuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kivių košė su vynuogėmis

Sutrinti kiviai su vynuogėmis ir pridėtais bananais yra labai aromatingas, švelnus ir saikingai saldus desertas. Tokią tyrelę labai mėgsta vaikai, todėl ją galite padaryti sveiką - sumažinkite cukraus kiekį. Šiame obuolių tyrės recepte numatyta naudoti tik aukštos kokybės ingredientus. Obuoliai tyrei geriausiai tinka tankios, saldžiarūgštės veislės. Patiekite tyrę kaip savarankišką desertą. Ji bus labai skani su blynais ir apkepais, troškiniais ar sūrio pyragais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
83 kcal.
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kivių košė su vynuogėmis Žingsnis 1
Kivius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kivių košė su vynuogėmis Žingsnis 2
Obuolius sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite trupučiu vandens ir virkite 5-10 minučių. Nusausinkite ir sudėkite griežinėliais supjaustytą bananą, kivius, vynuoges ir cukrų.

Žingsnis 3

Kivių košė su vynuogėmis Žingsnis 3
Visus ingredientus sutrinkite trintuvu. Šaukštu bulvių košę išpilstykite į lėkštes. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos