Klasikinė silkė po filė sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Klasikinė silkė po filė sluoksniu

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite virtas morkas.

Žingsnis 2

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite virtas bulves.

Žingsnis 3

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 3
Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 5

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 5
Silkės filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 6

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 6
Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite.

Žingsnis 7

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 7
Sudedamąsias dalis sudėkite į tinkamo dydžio formą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves, pabarstykite svogūnais. Aptepkite majonezu. Tada išdėliokite griežinėliais pjaustytą silkę, kiaušinius. Aptepkite majonezu. Po to išdėliokite morkų sluoksnį, išteptą majonezu. Paskutiniu salotų sluoksniu išdėliokite burokėlius ir ištepkite majonezu. Išimkite formą ir leiskite salotoms įsigerti.

Žingsnis 8

Klasikinė silkė po filė sluoksniu Žingsnis 8
Silkė po kailiu jau paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos