Publikavimo data: 2024-05-12
Klasikinė silkė po filė sluoksniu
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite virtas morkas.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite virtas bulves.
Žingsnis 3
Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 5
Silkės filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 6
Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 7
Sudedamąsias dalis sudėkite į tinkamo dydžio formą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves, pabarstykite svogūnais. Aptepkite majonezu. Tada išdėliokite griežinėliais pjaustytą silkę, kiaušinius. Aptepkite majonezu. Po to išdėliokite morkų sluoksnį, išteptą majonezu. Paskutiniu salotų sluoksniu išdėliokite burokėlius ir ištepkite majonezu. Išimkite formą ir leiskite salotoms įsigerti.
Žingsnis 8
Silkė po kailiu jau paruošta. Gero apetito!
Kategorijos