Publikavimo data: 2024-05-25
Tradicinės salotos "Silkė po kailiu"
Silkės salotos po kailiniais - tradicinis daugelio žmonių mėgstamas šventinis patiekalas. Mažai druskos turinčios silkės, virtų arba keptų burokėlių, marinuotų agurkų ir virtų bulvių derinys patiekalą padaro sotų ir įsimintiną. Sultingumo jam suteikia majonezo sluoksnis.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus: sumaišykite citrinos sultis ir cukrų ir palikite 5 minutes pastovėti. Išvalykite silkę, atskirkite filė nuo kaulų ir supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite likusias daržoves ir vištų kiaušinius.
Žingsnis 2
Silkę po kailiu sudėkite sluoksniais: pirmas sluoksnis - bulvės ir majonezas, antras sluoksnis - svogūnai, silkė ir majonezas, trečias sluoksnis - kiaušiniai ir majonezas, ketvirtas - morkos ir majonezas, penktas sluoksnis - agurkai ir majonezas, tada burokėliai.
Kategorijos