"Silkė po kailiniais" ritinėlis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

"Silkė po kailiniais" ritinėlis.

Kas gali būti geriau už klasiką? Silkė po kailiu - mėgstamas patiekalas, kuriame visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Dabar jau sunku įsivaizduoti šventinį Naujųjų metų stalą be šių apetitą žadinančių salotų. Mano šeimoje šis receptas taip pat populiarus. Gaminu pagal klasikinį receptą, tačiau pridedu naują patiekimo formą.
Gaminimo laikas
179 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Silkė po kailiniais" ritinėlis. Žingsnis 1
Burokėlius, morkas ir bulves gerai nuplaukite, nulupkite ir virkite, kol suminkštės. Tada virtas daržoves atvėsinkite.

Žingsnis 2

"Silkė po kailiniais" ritinėlis. Žingsnis 2
Išvalykite silkę, išimkite visus kaulus ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 4

Įmaišykite silkę ir svogūnus.

Žingsnis 5

Burokėlius, morkas ir bulves sutarkuokite vidutine tarka ir išdėliokite į skirtingas lėkštes.

Žingsnis 6

Paruoškite lentą, išklotą maistine plėvele (arba paprastu maišeliu). Burokėlius išdėliokite stačiakampiu, pasūdykite ir pirmąjį sluoksnį ištepkite majonezu.

Žingsnis 7

"Silkė po kailiniais" ritinėlis. Žingsnis 7
Į kitą sluoksnį sudėkite morkas ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 8

"Silkė po kailiniais" ritinėlis. Žingsnis 8
Sudėkite bulves ir aptepkite šį sluoksnį majonezu.

Žingsnis 9

"Silkė po kailiniais" ritinėlis. Žingsnis 9
Į kitą sluoksnį sudėkite silkę ir svogūnus.

Žingsnis 10

"Silkė po kailiniais" ritinėlis. Žingsnis 10
Atsargiai pakelkite foliją, sujungdami du priešingus burokėlių sluoksnio kraštus.

Žingsnis 11

Išimkite vyniotinį į šaldytuvą.

Žingsnis 12

Išimkite vyniotinį iš šaldytuvo, perkelkite į lėkštę ir papuoškite pagal savo skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos