Sultinga silkė po kailiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sultinga silkė po kailiniais

Tradiciniu slavų patiekalu tapusi silkė po kailiu ruošiama beveik kiekvienoje šeimoje. Tačiau nedaugelis žino, kad burokėliuose gausu ląstelienos, mineralinių medžiagų ir organinių rūgščių, o silkėje - antioksidantų, seleno ir omega-3 riebalų. Neatsilieka ir kiti ingredientai. Taigi net jei užsieniečiai nesupranta burokėlių, silkės ir majonezo skonio, mes visa tai suprantame. Be to, tai nebrangu ir greitai paruošiama.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
29 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga silkė po kailiniais Žingsnis 1
Kol daržovės verda, supjaustykite silkę, nulupkite obuolį ir sutarkuokite jį stambia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną ir, jei reikia, pamarinuokite vyno acte.

Žingsnis 2

Sultinga silkė po kailiniais Žingsnis 2
Leiskite virtoms daržovėms - burokėliams, bulvėms, morkoms - atvėsti. Kiaušinius taip pat atvėsinkite. Tada nulupkite kiaušinius ir daržoves ir stambia tarka sutarkuokite jas atskiruose indeliuose.

Žingsnis 3

Sultinga silkė po kailiniais Žingsnis 3
Išdėliokite sluoksnius vieną po kito - bulves, druską, pipirus, majonezą. Tada - silkė, svogūnas, obuolys, morka, kiaušinis, majonezas, burokėlis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos