Klasikinės "Olivier" salotos su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinės "Olivier" salotos su dešra

"Olivier" buvo laikoma viena populiariausių salotų Sovietų Sąjungoje. Šios salotos taip pat buvo pagrindinis Maskvos restorano "Ermitažas", kuriame 1860-1883 m. Lucienas Olivjė ėjo vadovo pareigas, patiekalas. Šios salotos ėmė garsėti XX a. septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje, kai atsirado galimybė įsigyti mėsos ir majonezo. Labiausiai išpopuliarėjo posovietiniu laikotarpiu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės "Olivier" salotos su dešra Žingsnis 1
Į tą patį dubenį sudėkite smulkiai supjaustytas daržoves ir sumaišykite. Kiaušinius taip pat supjaustykite ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 2

Klasikinės "Olivier" salotos su dešra Žingsnis 2
Į tą patį indą sudėkite žirnelius, majonezą, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos