Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinės "Olivier" salotos su dešra
"Olivier" buvo laikoma viena populiariausių salotų Sovietų Sąjungoje. Šios salotos taip pat buvo pagrindinis Maskvos restorano "Ermitažas", kuriame 1860-1883 m. Lucienas Olivjė ėjo vadovo pareigas, patiekalas. Šios salotos ėmė garsėti XX a. septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje, kai atsirado galimybė įsigyti mėsos ir majonezo. Labiausiai išpopuliarėjo posovietiniu laikotarpiu.
Žingsnis 1
Į tą patį dubenį sudėkite smulkiai supjaustytas daržoves ir sumaišykite. Kiaušinius taip pat supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 2
Į tą patį indą sudėkite žirnelius, majonezą, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos