Klasikinės "Olivier" salotos su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Klasikinės "Olivier" salotos su marinuotais agurkais

Tradicinės ir mėgstamos salotos "Olivjė", kurias labai paprasta paruošti, todėl bet kuri šeimininkė gali jomis palepinti savo artimuosius ir svečius gardžiausiomis pasaulyje salotomis. Sėkmingai paruoštų salotų raktas - teisingai parinkti ir suderinti ingredientai. Virtos dešrelės turi būti šviežios ir kokybiškos. Rinkitės daktarišką arba pienišką dešrą. Imkite smegenų veislių žirnelius, būtent šių veislių dešrelės yra švelnesnės ir saldesnės. Rinkitės riebesnį majonezą, nes nuo jo priklauso pagrindinis salotų skonis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės "Olivier" salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Visus paruoštus ingredientus, virtas ir nuluptas daržoves (bulves, morkas ir kiaušinius) supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Klasikinės "Olivier" salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į paruoštą gilų dubenį ir atsargiai išmaišykite. Pagal skonį salotas pasūdykite ir pagardinkite pipirais, supilkite majonezą ir gerai išmaišykite, kad majonezas tolygiai pasiskirstytų ant visų ingredientų. Po to paragaukite, ar nėra druskos, ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos. Alyvuoges padėkite valandai į šaltą vietą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos