Publikavimo data: 2024-10-21
Klasikinės "Olivier" salotos su marinuotais agurkais
Tradicinės ir mėgstamos salotos "Olivjė", kurias labai paprasta paruošti, todėl bet kuri šeimininkė gali jomis palepinti savo artimuosius ir svečius gardžiausiomis pasaulyje salotomis. Sėkmingai paruoštų salotų raktas - teisingai parinkti ir suderinti ingredientai. Virtos dešrelės turi būti šviežios ir kokybiškos. Rinkitės daktarišką arba pienišką dešrą. Imkite smegenų veislių žirnelius, būtent šių veislių dešrelės yra švelnesnės ir saldesnės. Rinkitės riebesnį majonezą, nes nuo jo priklauso pagrindinis salotų skonis.
Žingsnis 1
Visus paruoštus ingredientus, virtas ir nuluptas daržoves (bulves, morkas ir kiaušinius) supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į paruoštą gilų dubenį ir atsargiai išmaišykite. Pagal skonį salotas pasūdykite ir pagardinkite pipirais, supilkite majonezą ir gerai išmaišykite, kad majonezas tolygiai pasiskirstytų ant visų ingredientų. Po to paragaukite, ar nėra druskos, ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos. Alyvuoges padėkite valandai į šaltą vietą.
Kategorijos