Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinis sovietinis desertas "Kartoška"
Minimalus ingredientų kiekis, maksimalus skonis, nebrangūs produktai ir jokios orkaitės - tai tik keli iš nedaugelio deserto paprastu bulvių pyrago pavadinimu privalumų. Sovietmečiu jis buvo gaminamas visose virtuvėse, įskaitant kavines ir restoranus. Paprastas receptas ir dabar skatina greitai ir lengvai paruošti tokį dailų ir malonaus skonio saldumyną, ir be jokio kepimo. Bet kuriuo atveju juo bus patenkinti visi - ir močiutės, ir anūkai.
Žingsnis 1
Sutrupinkite sausainius bet kokiu jums patinkančiu būdu. Minkštą sviestą sumaišykite su kondensuotu pienu iki vientisos masės. Sausainių trupinius supilkite į kremą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Kakavos miltelius supilkite į lėkštę. Iš tešlos suformuokite pailgus arba apvalius pyragėlius. Apvoliokite juos kakavos milteliuose ir sudėkite į lėkštę. Tada dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kategorijos