Publikavimo data: 2024-06-15
Klevų sirupo ledų spurgelė
Norėdami išgauti tobulą ledų skonį, būkite atidūs rinkdamiesi klevų sirupą. Tikro sirupo skiriamasis bruožas - švelnus medienos skonis. Visame pasaulyje garsaus deserto konsistencija artima šviežiam natūraliam medui - skaidri arba permatoma, tiršta ir klampi. Iš visų rūšių ekologiškas klevų sirupas yra bene sveikiausias.
Žingsnis 1
Paruoškite glajaus mišinį. Dubenyje sumaišykite varškę, jogurtą ir 2 valgomuosius šaukštus klevų sirupo. Mišinį sumaišykite trintuvu iki vientisos masės. Sudėkite smulkintus graikinius riešutus ir išmaišykite šaukštu. Įpilkite dar 2 valgomuosius šaukštus klevų sirupo ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Mišinį užšaldykite. Supilkite mišinį į plastikinį indą. Supilkite klevų sirupą ant ledų ir paskirstykite jį po visą paviršių. Uždenkite indą dangteliu ir įdėkite į šaldiklį 3 valandoms. Kas 60 minučių ledus pamaišykite.
Kategorijos