Klevų sirupo ledų spurgelė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klevų sirupo ledų spurgelė

Norėdami išgauti tobulą ledų skonį, būkite atidūs rinkdamiesi klevų sirupą. Tikro sirupo skiriamasis bruožas - švelnus medienos skonis. Visame pasaulyje garsaus deserto konsistencija artima šviežiam natūraliam medui - skaidri arba permatoma, tiršta ir klampi. Iš visų rūšių ekologiškas klevų sirupas yra bene sveikiausias.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Klevų sirupo ledų spurgelė Žingsnis 1
Paruoškite glajaus mišinį. Dubenyje sumaišykite varškę, jogurtą ir 2 valgomuosius šaukštus klevų sirupo. Mišinį sumaišykite trintuvu iki vientisos masės. Sudėkite smulkintus graikinius riešutus ir išmaišykite šaukštu. Įpilkite dar 2 valgomuosius šaukštus klevų sirupo ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Klevų sirupo ledų spurgelė Žingsnis 2
Mišinį užšaldykite. Supilkite mišinį į plastikinį indą. Supilkite klevų sirupą ant ledų ir paskirstykite jį po visą paviršių. Uždenkite indą dangteliu ir įdėkite į šaldiklį 3 valandoms. Kas 60 minučių ledus pamaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos