Kokosai ir ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kokosai ir ledai

Kokosiniai ledai - tikras dangiškas malonumas. Kokosiniai ledai būna nepaprastai skanūs, švelnūs, saldūs ir aromatingi. Cukraus kiekį deserte galima reguliuoti pagal skonį. Patiekite plombyrą porcijiniais rutuliukais gražioje grietinėlėje, papuoštą šviežių mėtų lapeliais ir šokoladu. Pagrindinė bet kokio naminio plombyro paslaptis - šaldymo metu saldžiąją masę reguliariai ir kruopščiai maišyti, kad sutrupėtų susidarę ledo kristalai.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokosai ir ledai Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Plaktuvu sumaišykite trynius su kokosų pienu ir cukrumi. Nuolat maišydami virkite vandens vonelėje 15 minučių. Atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kokosai ir ledai Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Maišytuvu išplakite šaltą grietinėlę iki šviesių viršūnių. Sumaišykite su pagrindu ir kokoso drožlėmis. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kokosai ir ledai Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Perkelkite ledus į šaldymo formą. Įdėkite ją į šaldiklį 30 minučių. Tada ledus gerai išmaišykite ir vėl įdėkite į šaldiklį 30 minučių. Šį veiksmą pakartokite keturis kartus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos