Publikavimo data: 2024-06-13
Kokosai ir ledai
Kokosiniai ledai - tikras dangiškas malonumas. Kokosiniai ledai būna nepaprastai skanūs, švelnūs, saldūs ir aromatingi. Cukraus kiekį deserte galima reguliuoti pagal skonį. Patiekite plombyrą porcijiniais rutuliukais gražioje grietinėlėje, papuoštą šviežių mėtų lapeliais ir šokoladu. Pagrindinė bet kokio naminio plombyro paslaptis - šaldymo metu saldžiąją masę reguliariai ir kruopščiai maišyti, kad sutrupėtų susidarę ledo kristalai.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Plaktuvu sumaišykite trynius su kokosų pienu ir cukrumi. Nuolat maišydami virkite vandens vonelėje 15 minučių. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Maišytuvu išplakite šaltą grietinėlę iki šviesių viršūnių. Sumaišykite su pagrindu ir kokoso drožlėmis. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Perkelkite ledus į šaldymo formą. Įdėkite ją į šaldiklį 30 minučių. Tada ledus gerai išmaišykite ir vėl įdėkite į šaldiklį 30 minučių. Šį veiksmą pakartokite keturis kartus.
Kategorijos