Kokosinių ledų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kokosinių ledų pyragas

Gerai pažįstamų ledų skonį galima labai pakeisti, padaryti įdomesnį, saldesnį ir gaivesnį įmaišius kokosų pieno ir kokosų drožlių. Egzotiško vaisiaus pavadinimas kilęs iš portugališko žodžio "coco", t. y. "beždžionė", nes dėl trijų taškelių ant kokosų žievės vaisius atrodo kaip gyvūno veidas.
Gaminimo laikas
390 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokosinių ledų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių ir šokolado mišinį. Puode sumaišykite kokosų pieną, trynius ir cukrų. Kiaušinių ir pieno mišinį statykite ant silpnos ugnies ir maišydami virkite, kol užvirs, bet neužvirs. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps.

Žingsnis 2

Kokosinių ledų pyragas Žingsnis 2
Baigti gaminti ledus. Atvėsinkite pieno ir šokolado mišinį. Tada sudėkite plaktą grietinėlę, gerai išmaišykite ir sudėkite į indą. Uždenkite ir 1-2 val. padėkite į šaldiklį, kad mišinys įgautų minkštų ledų išvaizdą.

Žingsnis 3

Kokosinių ledų pyragas Žingsnis 3
Įdėkite kokosų drožlių. Kokosų drožles džioviname sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinę spalvą. Išimkite minkštuosius ledus iš šaldiklio ir sudėkite kokosų drožles, gerai išmaišykite. Uždenkite ir įdėkite atgal į šaldiklį 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos