Publikavimo data: 2024-06-13
Kokosinių ledų pyragas
Gerai pažįstamų ledų skonį galima labai pakeisti, padaryti įdomesnį, saldesnį ir gaivesnį įmaišius kokosų pieno ir kokosų drožlių. Egzotiško vaisiaus pavadinimas kilęs iš portugališko žodžio "coco", t. y. "beždžionė", nes dėl trijų taškelių ant kokosų žievės vaisius atrodo kaip gyvūno veidas.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių ir šokolado mišinį. Puode sumaišykite kokosų pieną, trynius ir cukrų. Kiaušinių ir pieno mišinį statykite ant silpnos ugnies ir maišydami virkite, kol užvirs, bet neužvirs. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps.
Žingsnis 2
Baigti gaminti ledus. Atvėsinkite pieno ir šokolado mišinį. Tada sudėkite plaktą grietinėlę, gerai išmaišykite ir sudėkite į indą. Uždenkite ir 1-2 val. padėkite į šaldiklį, kad mišinys įgautų minkštų ledų išvaizdą.
Žingsnis 3
Įdėkite kokosų drožlių. Kokosų drožles džioviname sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinę spalvą. Išimkite minkštuosius ledus iš šaldiklio ir sudėkite kokosų drožles, gerai išmaišykite. Uždenkite ir įdėkite atgal į šaldiklį 5 valandoms.
Kategorijos