Publikavimo data: 2024-06-13
Kokosų aliejaus ledai
Didelis naminių ledų privalumas yra tas, kad jie ne tik skanesni, bet ir daug sveikesni nei parduotuvėje pirkti ledai. Galite be galo daug eksperimentuoti su ingredientais ir sukurti išties unikalų skanėstą, pavyzdžiui, ledus su kokosų aliejumi, kuris ne tik suteikia ledams subtilų saldų skonį, bet ir praturtina juos naudingomis medžiagomis. Be kokosų aliejaus, reikės grietinėlės, kiaušinių trynių ir natūralaus saldiklio.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti ledus. Sudėkite trynius į dubenį ir suplakite šakute. Į puodą supilkite 0,5 puodelio grietinėlės, suberkite kakavą, vanilės ekstraktą ir pusę saldiklio. Išmaišykite ir pastatykite ant silpnos ugnies. Pašildykite ant viryklės ir plona srovele lėtai supilkite kiaušinių trynius. Palaikykite ant ugnies 2-3 minutes, neužvirdami, kol mišinys sutirštės.
Žingsnis 2
Supilkite kokosų aliejų ir plaktą grietinėlę. Nukelkite puodą nuo ugnies ir supilkite kokosų aliejų. Išmaišykite ir atvėsinkite mišinį. Išplakite likusią grietinėlę iki purumo ir supilkite saldiklį. Išmaišykite ir supilkite į grietinėlės ir trynių mišinį. Plakite 1 minutę.
Žingsnis 3
Ledus padėkite į šaldytuvą. Gautą masę supilkite į formeles ir padėkite į šaldiklį 4-5 valandoms.
Kategorijos