Publikavimo data: 2024-10-14
Kokosų piene virtas moliūgas su vaniliniu cukrumi
Moliūgai vis dažniau naudojami desertuose: apkepuose, saldžiose košėse ir pan. Šiame recepte moliūgas verdamas kokosų piene su cukrumi. Pienas kokosui suteikia neįprastą poskonį, o moliūgas su juo puikiai dera. Jis dažniau ruošiamas kaip desertas arba saldūs pusryčiai.
Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į gilų puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Iš karto suberkite palmių cukrų ir vanilinį cukrų.
Žingsnis 2
Šildykite pieną, nuolat maišydami šaukštu, kad pienas neišbėgtų. Kai cukrus ištirps, atsargiai sudėkite moliūgo gabalėlius.
Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį ir kepkite moliūgą ant silpnos ugnies be dangčio apie 15 minučių. Kai moliūgas išvirs ir suminkštės, išjunkite ugnį ir patiekite moliūgą su pienu giliose lėkštėse.
Kategorijos