Kokosų piene virtas moliūgas su vaniliniu cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Kokosų piene virtas moliūgas su vaniliniu cukrumi

Moliūgai vis dažniau naudojami desertuose: apkepuose, saldžiose košėse ir pan. Šiame recepte moliūgas verdamas kokosų piene su cukrumi. Pienas kokosui suteikia neįprastą poskonį, o moliūgas su juo puikiai dera. Jis dažniau ruošiamas kaip desertas arba saldūs pusryčiai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kokosų piene virtas moliūgas su vaniliniu cukrumi Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į gilų puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Iš karto suberkite palmių cukrų ir vanilinį cukrų.

Žingsnis 2

Kokosų piene virtas moliūgas su vaniliniu cukrumi Žingsnis 2
Šildykite pieną, nuolat maišydami šaukštu, kad pienas neišbėgtų. Kai cukrus ištirps, atsargiai sudėkite moliūgo gabalėlius.

Žingsnis 3

Kokosų piene virtas moliūgas su vaniliniu cukrumi Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį ir kepkite moliūgą ant silpnos ugnies be dangčio apie 15 minučių. Kai moliūgas išvirs ir suminkštės, išjunkite ugnį ir patiekite moliūgą su pienu giliose lėkštėse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, pieno sriubos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, receptų knyga, kiaušinių sriubos, vištienos kiaušinių sriubos, kiaušinių pusryčiai, pieno sriubos

Kategorijos