Publikavimo data: 2024-06-13
Kokosų pieno plombyras
Plombyras su kokosų pienu tampa švelnus, glotnus ir aksominis. Svarbiausia rinktis kokybiškus produktus. Kokosų pienui ir grietinėlei reikia riebalų, tada desertas nesikristalizuos. Pagrindinė ledų gaminimo namuose paslaptis - reguliarus masės maišymas šaldymo procese. Kokosų pieną galite pasigaminti patys, tačiau daug paprasčiau naudoti parduotuvės pieną. Kokybiško produkto sudėtyje yra tik kokosų minkštimas ir vanduo.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų kremo pagrindą. Kokosų pieną sumaišykite su cukrumi ir kiaušinių tryniais ir gerai išmaišykite, kol ištirps kristalai. Pastatykite indą ant vandens vonelės ir nuolat maišydami virkite 10 minučių, kol sutirštės. Ugnis turi būti minimali. Tada leiskite pagrindui visiškai atvėsti.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinėlę su kremu. Kol kremas aušta, išplakite grietinėlę nedideliu greičiu iki vientisos tirštos masės. Tada supilkite kreminę masę ir gerai išplakite nekeisdami maišytuvo greičio.
Žingsnis 3
Desertą užšaldykite. Gautą masę sudėkite į indą ir nusiųskite į šaldiklį. Pirmąsias 4-5 valandas masę maišykite kas 30 minučių. Tada palikite ledus užšalti dar 3-4 valandoms.
Kategorijos