Publikavimo data: 2024-06-13
Krekeriai su krekeriais
Plombiere - tai puiki vieta pabėgti nuo karščio. Šiais laikais niekas negali nustebinti ledų ir jų įdarų įvairove. Tačiau naminiai ledai išeis daug geresni, skanesni ir sveikesni. Pavyzdžiui, galite paimti pagrindinį kreminių ledų receptą ir paįvairinti jį smulkintais sūdytais krekeriais. Patiekimas taip pat gali būti įdomus: galite pasiūlyti ledų rutuliukų su vaisiais, riešutais, puodelyje ar vafliniame kūgelyje.
Žingsnis 1
Paruoškite įdaro mišinį. Kukurūzų krakmolą ištirpinkite 50 ml pieno. Likusį pieną supilkite į atskirą dubenį, sudėkite medų, grietinėlę ir pusę vanilės lazdelės. Išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite mišinį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Beveik užvirkite, tada supilkite krakmolo pieną. Nuolat maišydami virkite, kol mišinys sutirštės.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Nuimkite mišinį nuo ugnies, sudėkite kreminį sūrį ir išmaišykite iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros. Krekerius sulaužykite mažais gabalėliais ir supilkite į ledus. Išmaišykite, supilkite į indą ir laikykite šaldiklyje. Maišykite kas 30 minučių, kol užšals, o tai užtruks apie 4 valandas.
Kategorijos