Kreminis sūris su cukraus pudra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kreminis sūris su cukraus pudra

Saldžius ledus sunku pagaminti be cukraus, o kad jis greičiau ištirptų ir sudarytų vientisą masę su pienu ir grietinėle, jį galima susmulkinti į cukraus pudrą. Norėdami mažiau kaloringų ledų, galite naudoti nugriebto pieno produktus. Tokie ledai bus kietesni ir jiems nereikia kiaušinių. Naminiams ledams geriau naudoti silikonines formeles, tada kietėjant masei nereikės jos maišyti, o tokius ledus lengva išimti.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis sūris su cukraus pudra Žingsnis 1
Pradėkite ruošti ledus. Į puodą supilkite 4 trynius, suberkite vanilinį cukrų ir 150 g cukraus pudros. Sudedamąsias dalis maišykite plaktuvu iki šviesios ir vientisos masės. Supilkite pieną, dar kartą išmaišykite ir pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies. Nuolat maišydami virkite 2-3 minutes, kol mišinys sutirštės, bet neužvirkite. Tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kreminis sūris su cukraus pudra Žingsnis 2
Suplakite grietinėlę. Atšaldytą grietinėlę supilkite į gilų dubenį. Pradėkite plakti grietinėlę mažiausiu mikserio greičiu, paskui padidinkite galingumą ir plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Tada į grietinėlę supilkite atvėsusį kiaušinių mišinį. Kruopščiai išmaišykite mentele arba plaktuvu.

Žingsnis 3

Kreminis sūris su cukraus pudra Žingsnis 3
Užšaldykite ledus. Supilkite ledus į formą, išmaišykite ir padėkite į šaldiklį 2-3 valandoms. Po 40 minučių šaldymo išimkite formą ir suplakite jos turinį. Tai pakartokite 2-3 kartus. Taip ledai užšals tolygiai, o jų konsistencija bus vientisa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos