Publikavimo data: 2024-03-30
Krevečių apvalkalų padažas (Bisque padažas)
Iš krevečių kiautų pagamintas biskvito padažas puikiai tinka prie žuvies ar jūros gėrybių patiekalų. Jis taip pat tinka prie bulvių košės. Daugelis virėjų mano, kad padažo skonis ir aromatas tiesiogiai priklauso nuo kriauklių kokybės.
Žingsnis 1
Storadugniame puode įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite svogūną ir česnaką. Kepkite 4 minutes, kol paruduos. Supilkite pomidorų pastą, išmaišykite. Kaitinkite 1 minutę. Tada supilkite morkas ir kiaurasamtį. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kartą išmaišykite. Palikite 3 minutes. Supilkite vandenį, užvirinkite ant didžiausios ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 40 minučių. Supilkite puodo turinį į maišytuvo dubenį. Sutrinkite iki tyrės. Padažą perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte lukštus.
Kategorijos