Krevečių apvalkalų padažas (Bisque padažas) pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Krevečių apvalkalų padažas (Bisque padažas)

Iš krevečių kiautų pagamintas biskvito padažas puikiai tinka prie žuvies ar jūros gėrybių patiekalų. Jis taip pat tinka prie bulvių košės. Daugelis virėjų mano, kad padažo skonis ir aromatas tiesiogiai priklauso nuo kriauklių kokybės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių apvalkalų padažas (Bisque padažas) Žingsnis 1
Storadugniame puode įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite svogūną ir česnaką. Kepkite 4 minutes, kol paruduos. Supilkite pomidorų pastą, išmaišykite. Kaitinkite 1 minutę. Tada supilkite morkas ir kiaurasamtį. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kartą išmaišykite. Palikite 3 minutes. Supilkite vandenį, užvirinkite ant didžiausios ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 40 minučių. Supilkite puodo turinį į maišytuvo dubenį. Sutrinkite iki tyrės. Padažą perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte lukštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos