Krevečių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Krevečių pyragas

Nors visiems ledai asocijuojasi su tirštais ir turtingo skonio ledais, panašų skanėstą galima pagaminti iš visiškai kitokių ingredientų. Jis bus ne saldus, o aštraus ir sūraus skonio, nes bus pagamintas iš krevečių, svogūnų ir sojų padažo. Neįprastas šaltasis užkandis iš krevetių, troškintų grietinėlėje, susmulkintų blenderiu iki purios tyrės ir užšaldytų kaip tikras plombyras, maloniai nustebins kiekvieną originaliu patiekalu.
Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių pyragas Žingsnis 1
Marinuokite krevetes. Susmulkinkite česnaką presu. Dubenyje sumaišykite pusę sviesto, sutrintą česnaką ir sojų padažą. Gerai išmaišykite ir šiuo mišiniu užpilkite krevetes. Palikite krevetes marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Krevečių pyragas Žingsnis 2
Apkepkite krevetes. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą. 4-5 min. kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies, tada sudėkite krevetes su marinatu, įberkite druskos ir maišydami kepkite dar 1-2 min. Tada į keptuvę supilkite grietinėlę, uždenkite ir 5 min. troškinkite ant silpnos ugnies. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite krevetėms šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 3

Krevečių pyragas Žingsnis 3
Paruoškite krevečių ledus. Atvėsusias krevetes sudėkite į grietinėlę ir susmulkinkite. Gautą krevečių ir grietinėlės tyrę supilkite į patogų indą, uždenkite dangteliu ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldiklį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos