Kriaušių įdaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kriaušių įdaras

Plombier su kriaušėmis gaunamas saldus ir aromatingas, su lengvu rūgštelės prieskoniu. Saldumas labai priklauso nuo kriaušių veislės, cukraus kiekį galima sumažinti arba padidinti pagal skonį. Kriaušės puikiai dera su apelsinais, vanile, gvazdikėliais, graikiniais riešutais ir karamele. Iš bet kokios veislės kriaušių galima lengvai pagaminti puikų ir gaivų kriaušių plombyrą su švelniu apelsinų prieskoniu. Norėdami lengvai išimti paruoštą plombyrą iš formos, kelioms sekundėms įdėkite jį į verdantį vandenį.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušių įdaras Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę ir vaisius. Grietinėlę su apelsino žievele pašildykite, bet ne iki virimo. Palikite 60 minučių, kad pritrauktų ir atvėstų. Išimkite žievelę. Kriaušes su apelsinų sultimis 2 min. maišykite blenderiu.

Žingsnis 2

Kriaušių įdaras Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su kondensuotu pienu. Šiltą grietinėlę sumaišykite su tryniais ir 15 minučių virkite vandens vonelėje, kol sutirštės, nuolat maišydami plakikliu. Atvėsinkite.

Žingsnis 3

Kriaušių įdaras Žingsnis 3
Užšaldykite plombierą. Sumaišykite ledus su kriaušių tyrele, sudėkite į šaldymo formą ir padėkite į šaldiklį 4 valandoms. Išimkite ir kas valandą išmaišykite ledus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos