Publikavimo data: 2024-06-15
Kriaušių įdaras
Plombier su kriaušėmis gaunamas saldus ir aromatingas, su lengvu rūgštelės prieskoniu. Saldumas labai priklauso nuo kriaušių veislės, cukraus kiekį galima sumažinti arba padidinti pagal skonį. Kriaušės puikiai dera su apelsinais, vanile, gvazdikėliais, graikiniais riešutais ir karamele. Iš bet kokios veislės kriaušių galima lengvai pagaminti puikų ir gaivų kriaušių plombyrą su švelniu apelsinų prieskoniu. Norėdami lengvai išimti paruoštą plombyrą iš formos, kelioms sekundėms įdėkite jį į verdantį vandenį.
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę ir vaisius. Grietinėlę su apelsino žievele pašildykite, bet ne iki virimo. Palikite 60 minučių, kad pritrauktų ir atvėstų. Išimkite žievelę. Kriaušes su apelsinų sultimis 2 min. maišykite blenderiu.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su kondensuotu pienu. Šiltą grietinėlę sumaišykite su tryniais ir 15 minučių virkite vandens vonelėje, kol sutirštės, nuolat maišydami plakikliu. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Užšaldykite plombierą. Sumaišykite ledus su kriaušių tyrele, sudėkite į šaldymo formą ir padėkite į šaldiklį 4 valandoms. Išimkite ir kas valandą išmaišykite ledus.
Kategorijos