Publikavimo data: 2024-06-22
Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu
Kriaušės, kaip ir obuoliai, sudaro didžiąją dalį vaisių derliaus dačų sklypuose. Daugiausia kriaušių, žinoma, naudojama uogienėms gaminti. Jei jų liko, būtinai pabandykite pasigaminti kriaušių tyrės su kondensuotu pienu! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nulupti kriaušes nuo žievės ir šerdies, supjaustyti jas ir susmulkinti blenderiu. Dėl kondensuoto pieno gausite labai švelnią tekstūrą, o kriaušių tyrės skonis bus dar saldesnis!
Žingsnis 1
Paimkite pjaustymo lentą ir supjaustykite nuluptą kriaušę vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustytą kriaušę sudėkite į maišytuvo indą.
Žingsnis 3
Sutrinkite kriaušę, kol ji taps tyrele. Į vaisius supilkite kondensuotą pieną.
Žingsnis 4
Kruopščiai sumaišykite kriaušių tyrę su kondensuotu pienu. Atlikta!
Kategorijos