Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu

Kriaušės, kaip ir obuoliai, sudaro didžiąją dalį vaisių derliaus dačų sklypuose. Daugiausia kriaušių, žinoma, naudojama uogienėms gaminti. Jei jų liko, būtinai pabandykite pasigaminti kriaušių tyrės su kondensuotu pienu! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nulupti kriaušes nuo žievės ir šerdies, supjaustyti jas ir susmulkinti blenderiu. Dėl kondensuoto pieno gausite labai švelnią tekstūrą, o kriaušių tyrės skonis bus dar saldesnis!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Paimkite pjaustymo lentą ir supjaustykite nuluptą kriaušę vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Supjaustytą kriaušę sudėkite į maišytuvo indą.

Žingsnis 3

Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Sutrinkite kriaušę, kol ji taps tyrele. Į vaisius supilkite kondensuotą pieną.

Žingsnis 4

Kriaušių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 4
Kruopščiai sumaišykite kriaušių tyrę su kondensuotu pienu. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos