Kukurūzų ir konservuotų žirnelių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kukurūzų ir konservuotų žirnelių salotos

Maistingos ir lengvos salotos su kukurūzais ir žaliaisiais žirneliais tinka ir šventiniam stalui, ir paprastiems pietums. Jos taip pat derinamos su bet kokiu garnyru. Pusiau rūkytoje dešroje, jei ji yra tinkamos sudėties, yra B grupės vitaminų, vertingų mikroelementų ir nikotino rūgšties. Dešroje nėra angliavandenių, o tai reiškia, kad ji nekaupia riebalų. Salotose esantys žirneliai turi daug vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios gali teigiamai veikti širdį ir kraujagysles.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kukurūzų ir konservuotų žirnelių salotos Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Dešrą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Kukurūzų ir konservuotų žirnelių salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą, kiaušinius, žirnelius ir kukurūzus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pagardinkite grietine. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, mėsos salotos, salotos su dešra, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, vakarienė, agurkų sezonas, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su virta dešra, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos