Publikavimo data: 2025-08-20
Kukurūzų ir konservuotų žirnelių salotos
Maistingos ir lengvos salotos su kukurūzais ir žaliaisiais žirneliais tinka ir šventiniam stalui, ir paprastiems pietums. Jos taip pat derinamos su bet kokiu garnyru. Pusiau rūkytoje dešroje, jei ji yra tinkamos sudėties, yra B grupės vitaminų, vertingų mikroelementų ir nikotino rūgšties. Dešroje nėra angliavandenių, o tai reiškia, kad ji nekaupia riebalų. Salotose esantys žirneliai turi daug vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios gali teigiamai veikti širdį ir kraujagysles.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Dešrą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą, kiaušinius, žirnelius ir kukurūzus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pagardinkite grietine. Išmaišykite.
Kategorijos