Publikavimo data: 2025-08-18
Kukurūzų tortilijos su kečupu.
Aromatingos bandelės su kukurūzais ir kečupu tinka tiek prie arbatos, tiek prie pirmųjų patiekalų. Kukurūzų saldumas ir sūrus kečupo skonis su ryškiais džiovintais krapais puikiai papildo vienas kitą ir sukuria sėkmingą gastronominį trio. Tiksliai nežinoma, iš kur atsirado tortilijų kepimo tradicija, tačiau iš pradžių jos buvo storos ir labiau priminė duoną. Šiandien Lotynų Amerikoje ir JAV labai populiarios tortilijos su kukurūzais, gaminamos iš įvairios tešlos.
Žingsnis 1
Suformuokite bandeles. Iš tešlos suformuokite nedidelius delno dydžio pyragėlius ir sudėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu.
Žingsnis 2
Paruoškite tortilijas su kečupu. Apšlakstykite tortilijas kečupu, pabarstykite džiovintais krapais ir tolygiai paskleiskite kukurūzus ant tortilijų. Kepkite orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos