Kviečių coulis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kviečių coulis

Kulesh vengrų kalba reiškia "soros" (prosa). Tačiau manoma, kad šis patiekalas pas mus atkeliavo iš Ukrainos arba Baltarusijos. Šią sriubą paruošti gana paprasta: sumaišykite mėsą, daržoves ir soras ir išvirkite. Sriuba gaunasi tiršta ir tiršta. Kulešas savo konsistencija panašus į žuvienę ar net antrinį patiekalą. Miltų kulesas paprastai gaminamas iš kiaulienos arba jautienos, o prieskonių ir česnakų dedama pagal skonį.
Gaminimo laikas
205 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
49 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kviečių coulis Žingsnis 1
Išvirkite sriubos pagrindą. Sudėkite mėsą į puodą su vandeniu. Įdėkite 1 nuluptą svogūną ir 1 stambiai supjaustytą morką. Sultiniui užvirus, nugriebkite putas, įberkite pipirų žirnelių ir druskos. Virkite 2 valandas.

Žingsnis 2

Kviečių coulis Žingsnis 2
Pereikite prie kepinių ruošimo. Likusias morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite kubeliais. Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir maišydami kepkite apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Kviečių coulis Žingsnis 3
Baigkite ruošti sriubos pagrindą. Išimkite mėsą iš sultinio ir leiskite jai atvėsti. Daržoves atidėkite į šalį, o sultinį perkoškite per sietelį. Supilkite sultinį į švarų puodą, sudėkite į jį nuplautas soras ir užvirę virkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Kviečių coulis Žingsnis 4
Sudėkite likusius produktus. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Virkite, kol bulvės ir soros išvirs, apie 30 minučių. Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos, sudėkite į sriubą daržovių apkepą, įdėkite lauro lapą, prieskonių pagal skonį ir susmulkintą mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos