Kystybye su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kystybye su bulvėmis

Kystybyy yra nacionalinis totorių virtuvės patiekalas. Šviežias plokštainis, įdarytas bulvių koše, tampa vienu mėgstamiausių patiekalų tų, kurie jo paragauja pirmą kartą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kystybye su bulvėmis Žingsnis 1
Nulupkite bulves, išvirkite jas pasūdytame vandenyje. Bulves nusausinkite, bet ne iki galo. Bulves sutrinkite arba sutrinkite trintuvu.

Žingsnis 2

Kystybye su bulvėmis Žingsnis 2
Supilkite karštą pieną, sudėkite minkštą sviestą. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Kystybye su bulvėmis Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite tešlai skirtus ingredientus (naudokite 100 g sviesto, pasilikdami tokį pat kiekį tortilijų sutepimui) ir išminkykite elastingą, nelipnią tešlą. Palikite maždaug 15 minučių, kad pakiltų.

Žingsnis 4

Kystybye su bulvėmis Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite iki 1,5 mm storio. Lėkštute išpjaukite apskritimą ir kepkite ant sausos karštos keptuvės iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 5

Kystybye su bulvėmis Žingsnis 5
Išimkite po vieną plokščią duoną. Kiekvieną pusę patepkite ištirpintu sviestu ir ant vienos pusės dėkite 1-1,5 šaukšto bulvių košės. Uždenkite kita puse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos