Publikavimo data: 2025-08-18
Labai skanus karališkasis pyragas
Mėgstu varškės patiekalus. O desertui prie arbatos mėgstu labai skanią ir švelnią karališką vatrušką!
Žingsnis 1
Dubenyje įtrinkite šaltą sviestą, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite 100 g cukraus, sodą ir išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltus ir rankomis paverskite trupiniais.
Žingsnis 2
Tai - pabarstymas pabarstukais.
Žingsnis 3
Varškę, kiaušinius, vanilinį cukrų ir 100 g cukraus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite. Tai bus varškės įdaras.
Žingsnis 4
Ištepkite formą sviestu ir į ją sudėkite pusę trupinių, kad suformuotumėte dugną ir šonus.
Žingsnis 5
Ant viršaus supilkite varškės įdarą.
Žingsnis 6
Įdarą ant viršaus pabarstykite likusiais trupiniais. Ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
Žingsnis 7
Leiskite pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.
Kategorijos