Lašišos galvos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Lašišos galvos sriuba

Skani ir lengva sriuba, išvirta labai greitai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 1
Paimkite lašišos galvą, pašalinkite žiaunas ir akis.

Žingsnis 2

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 2
Užpilkite šaltu vandeniu ir įjunkite kaitinimą. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros.

Žingsnis 3

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 3
Į puodą įmeskite visą svogūno galvutę ir visą morką. Įdėkite lauro lapų ir pipirų grūdelių. Pagal skonį pasūdykite ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 4

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 4
Išimkite žuvį, galvą supjaustykite mėsa.

Žingsnis 5

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 5
Supjaustykite svogūną, pomidorą ir morką.

Žingsnis 6

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 6
Supjaustykite bulves.

Žingsnis 7

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite daržoves. Virkite, kol daržovės išvirs.

Žingsnis 8

Lašišos galvos sriuba Žingsnis 8
Sudėkite supjaustytą žuvį. Virkite 2 minutes, tada išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
sriuba su bulvėmis, lydekos, vištienos kiaušinių sriubos, kiaušinių sriubos, receptų knyga, woo, jūsų receptai, bulvių sezonas, pietūs, mažai kalorijų, yra bendrų alergenų., paprastai, sriubos, žuvų sriubos, pirmieji kursai

Kategorijos