Publikavimo data: 2025-08-20
Lašišos galvos sriuba
Skani ir lengva sriuba, išvirta labai greitai.
Žingsnis 1
Paimkite lašišos galvą, pašalinkite žiaunas ir akis.
Žingsnis 2
Užpilkite šaltu vandeniu ir įjunkite kaitinimą. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros.
Žingsnis 3
Į puodą įmeskite visą svogūno galvutę ir visą morką. Įdėkite lauro lapų ir pipirų grūdelių. Pagal skonį pasūdykite ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Išimkite žuvį, galvą supjaustykite mėsa.
Žingsnis 5
Supjaustykite svogūną, pomidorą ir morką.
Žingsnis 6
Supjaustykite bulves.
Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite daržoves. Virkite, kol daržovės išvirs.
Žingsnis 8
Sudėkite supjaustytą žuvį. Virkite 2 minutes, tada išjunkite.
Kategorijos