Publikavimo data: 2024-06-08
Laukinių ančių marinatas
Laukinių ančių mėsa yra kietesnė už naminių ančių mėsą. Taip yra dėl skirtingos naminių ir laukinių paukščių mitybos ir judresnio gyvenimo būdo. Todėl prieš kepant tokią mėsą reikia marinuoti. Paprasčiausias marinato variantas yra iš druskos, pipirų, svogūnų ir acto. Toks marinatas paruošiamas labai greitai. Dėl to mėsa būna labai minkšta, sultinga ir švelni.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į puodą, pripildytą vandens, įdėkite lauro lapą, smulkintą svogūną, actą. Įberkite druskos ir pipirų. Leiskite užvirti. Po to nukelkite nuo viryklės, atvėsinkite.
Žingsnis 2
Marinuokite antį. Sudėkite mėsą į indą su marinatu. Jis turi beveik visiškai padengti mėsą. Uždenkite dangčiu. Palikite 7-8 val.
Kategorijos