Laukinių ančių marinatas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Laukinių ančių marinatas

Laukinių ančių mėsa yra kietesnė už naminių ančių mėsą. Taip yra dėl skirtingos naminių ir laukinių paukščių mitybos ir judresnio gyvenimo būdo. Todėl prieš kepant tokią mėsą reikia marinuoti. Paprasčiausias marinato variantas yra iš druskos, pipirų, svogūnų ir acto. Toks marinatas paruošiamas labai greitai. Dėl to mėsa būna labai minkšta, sultinga ir švelni.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Laukinių ančių marinatas Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į puodą, pripildytą vandens, įdėkite lauro lapą, smulkintą svogūną, actą. Įberkite druskos ir pipirų. Leiskite užvirti. Po to nukelkite nuo viryklės, atvėsinkite.

Žingsnis 2

Laukinių ančių marinatas Žingsnis 2
Marinuokite antį. Sudėkite mėsą į indą su marinatu. Jis turi beveik visiškai padengti mėsą. Uždenkite dangčiu. Palikite 7-8 val.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos