Publikavimo data: 2024-04-02
Lavašas su dešra
Iš plonos pitos duonos ir dešros, sūrio bei daržovių įdaro galite pasigaminti skanų ir sotų užkandį. Suktinuką galima paruošti su virta arba rūkyta dešra, viskas priklauso nuo jūsų skonio pomėgių. Geriau imti kietąjį sūrį, kad, esant poreikiui, būtų galima suktinuką pašildyti. Vietoj morkų recepte galite naudoti marinuotus agurkus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dešrą supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite smulkia tarka, petražoles smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Suformuokite ritinį. Paimkite pirmąjį pitos lakštą, patepkite jį majonezu ir tolygiai dėkite korėjietiškų morkų. Uždenkite antruoju pitos lakštu, patepkite jį majonezu ir sudėkite dešrą. Tada uždėkite trečiąjį pitos lakštą, vėl patepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Suvyniokite vyniotinį ir kuriam laikui padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos