Lavašas su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Lavašas su dešra

Iš plonos pitos duonos ir dešros, sūrio bei daržovių įdaro galite pasigaminti skanų ir sotų užkandį. Suktinuką galima paruošti su virta arba rūkyta dešra, viskas priklauso nuo jūsų skonio pomėgių. Geriau imti kietąjį sūrį, kad, esant poreikiui, būtų galima suktinuką pašildyti. Vietoj morkų recepte galite naudoti marinuotus agurkus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lavašas su dešra Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dešrą supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite smulkia tarka, petražoles smulkiai sukapokite.

Žingsnis 2

Lavašas su dešra Žingsnis 2
Suformuokite ritinį. Paimkite pirmąjį pitos lakštą, patepkite jį majonezu ir tolygiai dėkite korėjietiškų morkų. Uždenkite antruoju pitos lakštu, patepkite jį majonezu ir sudėkite dešrą. Tada uždėkite trečiąjį pitos lakštą, vėl patepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Suvyniokite vyniotinį ir kuriam laikui padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos