Publikavimo data: 2024-03-29
Lavašas su dešros, pomidorų ir sūrio įdaru
Šį karštą pitos užkandį, įdarytą dešra, pomidorais ir sūriu, paruošti labai paprasta ir greita. Jį galite patiekti kaip atskirą patiekalą su arbata, limonadu ar kitu mėgstamu gėrimu. Receptui paruošti užtruksite tik pusvalandį, tačiau jūsų artimieji įvertins šio pikantiško skonio užkandžio skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Aptepkite pitą majonezu.
Žingsnis 5
Ant pitos dėkite sūrio ir dešros įdaro, ant viršaus - griežinėliais pjaustytą pomidorą.
Žingsnis 6
Įdarą uždenkite kita puse pitos.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite lavašo užkandžius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Supjaustykite užkandį porcijomis ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos