Ledai lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ledai lėtoje viryklėje

"Plombier" yra švelnaus, kreminio skonio ir subtilios tekstūros desertas. Jis gaminamas iš pieno arba grietinėlės, dažnai pridedant papildomų ingredientų: vaisių, uogų, uogienės ar riešutų. Beje, Napoleonas Bonapartas taip mėgo ledus, kad būdamas tremtyje saloje nusipirko jų gaminimo aparatą. Plombyras daugiafunkcinėje keptuvėje yra nesudėtingas apetitą žadinantis desertas. Patiekalas gaunasi labai skanus ir švelnus, nuostabaus skonio ir saldžiarūgščio poskonio.
Gaminimo laikas
575 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ledai lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Paruoškite pieno pagrindą. Supilkite pieną ir grietinėlę į multicookerio dubenį ir išmaišykite. Įjunkite režimą "Troškinti" arba "Virti" ir užvirinkite mišinį. Tada išplakite trynius su cukrumi, supilkite juos į grietinėlės ir pieno mišinį. Neuždarydami dangčio, nuolat maišydami virkite pagrindą, kol sutirštės.

Žingsnis 2

Ledai lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Paruoštą masę pertrinkite per sietelį, atvėsinkite iki kambario temperatūros. Tada supilkite pagrindą į šaldymui skirtą formą ir 2 valandoms įdėkite į šaldiklį. Po to įmaišykite pilstuką ir dar 2 valandoms padėkite į šaldiklį. Pabaigoje į desertą supilkite kivių tyrę ir greitai išmaišykite iki vientisos masės, kad ledai įgautų gražią spalvą. Po to įdėkite desertą į šaldiklį 5 valandoms, kol jis visiškai sušals.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos