Publikavimo data: 2025-08-19
Ledų pyragas "Švelnumas"
Jei mėgstate ledus, šis receptas skirtas jums! Švelnūs ir skanūs, lengvai paruošiami: nereikia nuolat maišyti, kol užšąla.
Žingsnis 1
Pagrindui: sausainius ir riešutus susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Rankomis sutrupinkite šiaudelius ir pridėkite prie kepenėlių.
Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą ir supilkite jį į smulkintą mišinį, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Bet kokį indą (maždaug 18 cm skersmens) išklokite maistine plėvele, įdėkite į jį pagrindą ir išlyginkite rankomis, įdėkite į šaldiklį.
Žingsnis 5
Ledams: plakite grietinėlę mikseriu, kol susidarys standžios viršūnės, apie 4 minutes.
Žingsnis 6
Sudėkite kreminį sūrį ir vėl gerai išsukite, supilkite kondensuotą pieną ir vėl plakite mikseriu apie 5 minutes.
Žingsnis 7
Nulupkite bananus ir supjaustykite juos žiedais. Išimkite pagrindą iš šaldiklio ir sudėkite ant jo bananus.
Žingsnis 8
Supilkite ant ledų ir padėkite į šaldytuvą per naktį. Jei šaldytuve nėra jokių kvapų, jo niekuo uždengti nereikia. Jei jų yra, geriau naudoti maistinę plėvelę. Ryte įdėkite ledus į šaldiklį dar bent valandai.
Žingsnis 9
Supjaustykite porcijomis. Gero apetito!
Kategorijos