Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina

Lašišoje yra beveik visų B grupės vitaminų ir vitaminų A ir E. Mineralai: kalis, kalcis, magnis, fosforas, natris, cinkas, varis, selenas ir geležis. Tačiau neskubėkite pirkti žuvies vakuume, jei turite galimybę - geriau nusipirkite atšaldytą ar net šaldytą žuvį ir nuostabią žuvį pasigaminkite namuose. Tai labai paprasta, verta pabandyti!
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
125 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 2
Sumaišykite druską, cukrų, baltuosius pipirus. Citrinos reikės tik pagardinti. Įdėkite ją į indą, kuriame bus sūdoma žuvis. Žuvies gabalėlius pamerkite į mišinį.

Žingsnis 3

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 3
Žuvį sudėkite į indą ir iš karto padėkite į šaldytuvą. Po dviejų valandų sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina bus paruošta. Tačiau galite palikti ir per naktį.

Žingsnis 4

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 4
Supjaustykite žuvį gabalėliais ir pasimėgaukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, namų receptai, jūsų receptai, žalios žuvies užkandžiai, žuvies užkandžiai, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, užkandžiai

Kategorijos