Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina

Lašišoje yra beveik visų B grupės vitaminų ir vitaminų A ir E. Mineralai: kalis, kalcis, magnis, fosforas, natris, cinkas, varis, selenas ir geležis. Tačiau neskubėkite pirkti žuvies vakuume, jei turite galimybę - geriau nusipirkite atšaldytą ar net šaldytą žuvį ir nuostabią žuvį pasigaminkite namuose. Tai labai paprasta, verta pabandyti!
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
125 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.

Žingsnis 2

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 2
Sumaišykite druską, cukrų, baltuosius pipirus. Citrinos reikės tik pagardinti. Įdėkite ją į indą, kuriame bus sūdoma žuvis. Žuvies gabalėlius pamerkite į mišinį.

Žingsnis 3

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 3
Žuvį sudėkite į indą ir iš karto padėkite į šaldytuvą. Po dviejų valandų sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina bus paruošta. Tačiau galite palikti ir per naktį.

Žingsnis 4

Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina Žingsnis 4
Supjaustykite žuvį gabalėliais ir pasimėgaukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
sūdyta raudona žuvis, sūdytas upėtakis, sūdyta žuvis, receptų knyga, jūsų receptai, žalios žuvies užkandžiai, žuvies užkandžiai, yra bendrų alergenų., paprastai, marinavimas, užkandžiai

Kategorijos