Publikavimo data: 2025-08-17
Lengvai sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina
Lašišoje yra beveik visų B grupės vitaminų ir vitaminų A ir E. Mineralai: kalis, kalcis, magnis, fosforas, natris, cinkas, varis, selenas ir geležis. Tačiau neskubėkite pirkti žuvies vakuume, jei turite galimybę - geriau nusipirkite atšaldytą ar net šaldytą žuvį ir nuostabią žuvį pasigaminkite namuose. Tai labai paprasta, verta pabandyti!
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Sumaišykite druską, cukrų, baltuosius pipirus. Citrinos reikės tik pagardinti. Įdėkite ją į indą, kuriame bus sūdoma žuvis.
Žuvies gabalėlius pamerkite į mišinį.
Žingsnis 3
Žuvį sudėkite į indą ir iš karto padėkite į šaldytuvą. Po dviejų valandų sūdyta lašiša su baltaisiais pipirais ir citrina bus paruošta. Tačiau galite palikti ir per naktį.
Žingsnis 4
Supjaustykite žuvį gabalėliais ir pasimėgaukite.
Kategorijos