Sūdyta rausvoji lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sūdyta rausvoji lašiša

Žuvis sūdoma nededant kenksmingų ingredientų. Labai skanu ir sveika.
Gaminimo laikas
2880 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 1
Išvalykite žuvį, išdarinėkite ją, nupjaukite galvą.

Žingsnis 2

Sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite druską ir cukrų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 3
Žuvį iš vidaus ir iš išorės kruopščiai įtrinkite druska ir cukrumi.

Žingsnis 4

Sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 4
Ant padėklo padėkite rankšluostį arba audeklą ir ant jo sudėkite žuvį.

Žingsnis 5

Sūdyta rausvoji lašiša Žingsnis 5
Žuvį iš visų pusių apvyniokite rankšluosčiu ir padėkite į šaldytuvą 2 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, jūsų receptai, žalios žuvies užkandžiai, žuvies užkandžiai, yra bendrų alergenų., paprastai, užkandžiai

Kategorijos