Švelniai sūdytos lašišos užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelniai sūdytos lašišos užkandis

Švelniai sūdytos lašišos užkandis - geras pasirinkimas šventiniam stalui papuošti. Šis patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Pati lašiša yra labai skani ir sveika. Gaminimas neužims daug laiko. Gaminti galės net pradedanti namų šeimininkė. Užkandis ant stalo atrodys labai šventiškai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Švelniai sūdytos lašišos užkandis Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir susmulkinkite. Krabų mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite ingredientus į didelį dubenį. Supilkite grietinę, tada gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelniai sūdytos lašišos užkandis Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Paimkite nedidelius indelius ir įdėkite į juos maistinę plėvelę. Iš šonų sudėkite žuvies griežinėlius. Supilkite paruoštus ingredientus, tada įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, jūsų receptai, žalios žuvies užkandžiai, žuvies užkandžiai, yra bendrų alergenų., paprastai, užkandžiai

Kategorijos