Publikavimo data: 2025-08-16
Lengvai sūdyta lašiša su naminiu sūdymu
Lašišos sūdymas namuose turi keletą privalumų, vienas iš jų - patiekalas kainuos daug pigiau nei perkant paruoštą žuvį. Antra - šis paruošimo būdas, t. y. be terminio apdorojimo, yra daug sveikesnis, nes išsaugo visas medžiagas, kurių gausu raudonojoje žuvyje. Be to, jame beveik nėra angliavandenių, todėl jis tinka įvairioms mitybos rekomendacijoms.
Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų ir druską ir pabarstykite žuvį iš visų pusių. Į indo dugną įdėkite krapų. Ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius.
Žingsnis 2
Sudėtą žuvį užpilkite augaliniu aliejumi. Padėkite į šaldytuvą vienai dienai. Po to galite patiekti.
Kategorijos