Publikavimo data: 2024-06-08
Rausvosios lašišos marinatas
Rausvoji lašiša yra mažai riebalų turinti žuvis, o tai neabejotinai didelis privalumas tiems, kurie laikosi dietos. Dėl tos pačios priežasties ruošiama rausvoji lašiša dažnai būna sausa ir neskani. Kad žuvis būtų sultinga, minkšta ir maistinga, virkite ją paprastame saldžiarūgščiame marinate, kuris ją suminkštins ir suteiks sodresnį skonį.
Žingsnis 1
Marinuokite rausvąją lašišą. Sumaišykite citrinos žievelę su krapais. Įtrinkite filė cukrumi, tada druska. Apvoliokite gabalėlius citrinų ir krapų mišinyje. Apšlakstykite brendžiu.
Žingsnis 2
Baigkite marinuoti žuvį. Sudėkite filė į indą, uždenkite maistine plėvele. Peiliu plėvelėje padarykite nedidelę skylutę, kad žuvis galėtų "kvėpuoti". Padėkite rausvąją lašišą šaltai 7-8 valandoms.
Kategorijos