Rausvosios lašišos marinatas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Rausvosios lašišos marinatas

Rausvoji lašiša yra mažai riebalų turinti žuvis, o tai neabejotinai didelis privalumas tiems, kurie laikosi dietos. Dėl tos pačios priežasties ruošiama rausvoji lašiša dažnai būna sausa ir neskani. Kad žuvis būtų sultinga, minkšta ir maistinga, virkite ją paprastame saldžiarūgščiame marinate, kuris ją suminkštins ir suteiks sodresnį skonį.
Gaminimo laikas
490 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos marinatas Žingsnis 1
Marinuokite rausvąją lašišą. Sumaišykite citrinos žievelę su krapais. Įtrinkite filė cukrumi, tada druska. Apvoliokite gabalėlius citrinų ir krapų mišinyje. Apšlakstykite brendžiu.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos marinatas Žingsnis 2
Baigkite marinuoti žuvį. Sudėkite filė į indą, uždenkite maistine plėvele. Peiliu plėvelėje padarykite nedidelę skylutę, kad žuvis galėtų "kvėpuoti". Padėkite rausvąją lašišą šaltai 7-8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, namų receptai, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, marinatai, žuvų marinatai, padažai ir marinatai

Kategorijos