Publikavimo data: 2025-08-17
Lengvas lavašo užkandis su ypatingu receptu
Šį receptą sugalvojome su mama, esu 100 % įsitikinusi, kad jis patiks visiems, nes tai tiesiog puikus skonių derinys.
Žingsnis 1
Supjaustykite pitą į keturias lygias dalis, geriausia - į ilgus stačiakampius.
Žingsnis 2
Supjaustykite kumpį griežinėliais arba kaip tik norite.
Žingsnis 3
Supjaustykite visą agurką pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Taip pat supjaustykite pomidorą, prieš tai jį nuplaudami, ir visas daržoves.
Žingsnis 5
Adygea sūrį supjaustykite griežinėliais, geriausia kuo ploniau.
Žingsnis 6
Ant pitos plonu sluoksniu užtepkite varškės.
Žingsnis 7
Įdėkite faršą, pirmiausia įdėkite kumpį.
Žingsnis 8
Ant kumpio uždėkite griežinėliais supjaustytą agurką.
Žingsnis 9
Šalia dėkite pomidorą, pageidautina, kad įdaro būtų ne per daug, nes pita vis dar turėtų būti suvyniota.
Žingsnis 10
Ant viršaus užberkite adygea sūrio.
Žingsnis 11
Susukę, kaip parodyta paveikslėlyje.
Žingsnis 12
Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 13
Kol keptuvė įkaista, atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 14
Kiekvieną pitą iš abiejų pusių aptepkite kiaušiniu.
Žingsnis 15
Dėkite pitą ant keptuvės ir kepkite kiekvieną pusę po 2 minutes.
Kategorijos