Publikavimo data: 2024-06-13
Lengvas ledų receptas
Šį paprastą ledų receptą nesunkiai įvaldys net pradedantysis. Produktų sąrašas trumpas: grietinėlė, pienas, cukrus ir šokoladas. Svarbu, kad visi ingredientai būtų kokybiški. Vartokite karčiojo šokolado, jis yra sveikesnis. Geros kokybės karčiojo šokolado struktūra yra labai kieta, laužant plytelę turėtų pasigirsti savotiškas skambėjimas. Lūžis turėtų būti tolygus ir lygus, be įtrūkimų. Rinkdamiesi grietinėlę pirmenybę teikite tiems, kuriuose nėra pieno miltelių ir konservantų.
Žingsnis 1
Paruoškite pieno ir šokolado pagrindą. Supilkite pieną į puodą ar nedidelį puodą, užkaitinkite, bet neužvirinkite. Supilkite cukrų, maišykite, kol kristalai ištirps, ir sudėkite šokolado gabalėlius. Nuolat maišykite, kol visiškai ištirps.
Žingsnis 2
Dirbkite su kremu. Mikseriu išplakite grietinėlę iki standžių viršūnių. Tada ją supilkite į šokolado ir pieno pagrindą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Sudėkite mišinį į indą, uždenkite ir įdėkite į šaldiklį 6 valandoms. Po 3 valandų ledus suplakite mikseriu, kad jie neatsirastų.
Kategorijos