Lengvos salotos su kalmarais ir midijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lengvos salotos su kalmarais ir midijomis

Jūros gėrybių baltymai, skirtingai nei visų kitų rūšių, yra suvirškinami visiškai, 100 % ir suteikia mūsų organizmui daug naudingų medžiagų. Iš jūros gėrybių yra virti. Ypač populiarūs patiekalai iš jūros gėrybių yra salotos - jas paruošti nesudėtinga, o skonis gali būti visiškai kitoks. Tokios salotos pravers ant bet kurio šventinio stalo. Ir, žinoma, jos tiks romantiškai vakarienei.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvos salotos su kalmarais ir midijomis Žingsnis 1
Kalmarus tiesiog išvirkite (jei jie maži) arba kelias minutes pavirkite ir nuplaukite. Atsikratykite plėvelių. Supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite moliuskus į dubenį, apšlakstykite sojų padažu ir palikite pailsėti.

Žingsnis 2

Lengvos salotos su kalmarais ir midijomis Žingsnis 2
Kiaušinius užpilkite vandeniu, įberkite žiupsnelį druskos ir virkite apie 7 minutes, tada nusausinkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Lengvos salotos su kalmarais ir midijomis Žingsnis 3
Susmulkinkite petražoles. Agurkus supjaustykite kubeliais. Salotas suplėšykite nedideliais gabalėliais. Visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje ir viską apliekite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos