Publikavimo data: 2024-06-09
Lentinė alyvuogė su avokadais ir marinuotais grybais
Pasninko alyvuogės su avokadais ir marinuotais grybais - tai patiekalas tiems, kurie laikosi ortodoksų tradicijų arba nevartoja gyvūninės kilmės produktų. Marinuotiems grybams tinka bet kokios rūšies grybai - pvz. Pageidautina produktą įsigyti stikliniame inde, kad galėtumėte matyti jo turinį. Rinkitės avokadus su lygia, tvirta odele, sausu ir tamsiu koteliu. Kad skonis būtų pikantiškesnis, į salotas galite įdėti citrinos žievelės.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Svogūną ir morką supjaustykite mažais kubeliais, grybus perpjaukite pusiau. Avokadą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių.
Žingsnis 2
Surinkite liesą alyvuogę. Į salotinę sudėkite smulkintus produktus, įberkite konservuotų žirnelių, užpilkite liesu majonezu. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, išmaišykite.
Kategorijos