Lentinė alyvuogė su avokadais ir marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lentinė alyvuogė su avokadais ir marinuotais grybais

Pasninko alyvuogės su avokadais ir marinuotais grybais - tai patiekalas tiems, kurie laikosi ortodoksų tradicijų arba nevartoja gyvūninės kilmės produktų. Marinuotiems grybams tinka bet kokios rūšies grybai - pvz. Pageidautina produktą įsigyti stikliniame inde, kad galėtumėte matyti jo turinį. Rinkitės avokadus su lygia, tvirta odele, sausu ir tamsiu koteliu. Kad skonis būtų pikantiškesnis, į salotas galite įdėti citrinos žievelės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lentinė alyvuogė su avokadais ir marinuotais grybais Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Svogūną ir morką supjaustykite mažais kubeliais, grybus perpjaukite pusiau. Avokadą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių.

Žingsnis 2

Lentinė alyvuogė su avokadais ir marinuotais grybais Žingsnis 2
Surinkite liesą alyvuogę. Į salotinę sudėkite smulkintus produktus, įberkite konservuotų žirnelių, užpilkite liesu majonezu. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos