Publikavimo data: 2024-05-19
Majonezas ir garstyčios
Majonezas su garstyčių milteliais yra ne tik skanus salotų padažas. Tai pikantiškas padažas, kuriuo galima marinuoti kebabus. Majonezą su garstyčiomis galima patiekti su garnyru - su kaimiškomis bulvėmis, spagečiais - arba naudoti gaminant įvairius patiekalus. Namuose paruoštas majonezas bus daug sveikesnis nei parduotuvinis produktas. Atkreipkite dėmesį į tai, kad jei naudosite ūkiuose auginamų naminių paukščių kiaušinius, majonezas bus spalvingesnis ir kokybiškesnis.
Žingsnis 1
Atsargiai atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymai šiam patiekalui nebus reikalingi. Sudėkite trynius į gilų dubenį. Suberkite druską, cukrų ir garstyčių miltelius.
Žingsnis 2
Plakite mikseriu 3-4 minutes, kol mišinys taps vientisas ir šiek tiek baltas.
Žingsnis 3
Plona srovele supilkite aliejų. Plakite majonezą 3-4 minutes visu greičiu.
Žingsnis 4
Supilkite citrinos sultis, pipirus ir dar kartą suplakite majonezą iki tirštos masės. Naminis majonezas su garstyčių milteliais paruoštas.
Kategorijos