Majonezas ir garstyčios pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Majonezas ir garstyčios

Majonezas su garstyčių milteliais yra ne tik skanus salotų padažas. Tai pikantiškas padažas, kuriuo galima marinuoti kebabus. Majonezą su garstyčiomis galima patiekti su garnyru - su kaimiškomis bulvėmis, spagečiais - arba naudoti gaminant įvairius patiekalus. Namuose paruoštas majonezas bus daug sveikesnis nei parduotuvinis produktas. Atkreipkite dėmesį į tai, kad jei naudosite ūkiuose auginamų naminių paukščių kiaušinius, majonezas bus spalvingesnis ir kokybiškesnis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
563 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
58 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Majonezas ir garstyčios Žingsnis 1
Atsargiai atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymai šiam patiekalui nebus reikalingi. Sudėkite trynius į gilų dubenį. Suberkite druską, cukrų ir garstyčių miltelius.

Žingsnis 2

Plakite mikseriu 3-4 minutes, kol mišinys taps vientisas ir šiek tiek baltas.

Žingsnis 3

Majonezas ir garstyčios Žingsnis 3
Plona srovele supilkite aliejų. Plakite majonezą 3-4 minutes visu greičiu.

Žingsnis 4

Majonezas ir garstyčios Žingsnis 4
Supilkite citrinos sultis, pipirus ir dar kartą suplakite majonezą iki tirštos masės. Naminis majonezas su garstyčių milteliais paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, naminis majonezas, receptų knyga, šalti padažai, šalti padažai

Kategorijos