Publikavimo data: 2024-03-28
Majonezo ir česnakų padažas
Vienas papildomas paprastų produktų ingredientas, galintis iš esmės pakeisti patiekalo skonį, žinoma, yra padažas. Majonezo ir česnakų padažas gaminamas iš ingredientų, kurių virtuvėje turi kiekviena šeimininkė: majonezo, česnako ir žolelių. Sumaišius šiuos produktus, gaunamas švelnus, tačiau šiek tiek aštrus ir pikantiškas padažas, tinkantis bet kokiam patiekalui!
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 3
Paimkite gilų dubenį, sudėkite į jį majonezą ir susmulkintą česnaką.
Žingsnis 4
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 5
Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Atlikta!
Kategorijos