Majonezo ir česnakų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Majonezo ir česnakų padažas

Vienas papildomas paprastų produktų ingredientas, galintis iš esmės pakeisti patiekalo skonį, žinoma, yra padažas. Majonezo ir česnakų padažas gaminamas iš ingredientų, kurių virtuvėje turi kiekviena šeimininkė: majonezo, česnako ir žolelių. Sumaišius šiuos produktus, gaunamas švelnus, tačiau šiek tiek aštrus ir pikantiškas padažas, tinkantis bet kokiam patiekalui!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
505 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
51 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Majonezo ir česnakų padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Majonezo ir česnakų padažas Žingsnis 2
Susmulkinkite krapus.

Žingsnis 3

Majonezo ir česnakų padažas Žingsnis 3
Paimkite gilų dubenį, sudėkite į jį majonezą ir susmulkintą česnaką.

Žingsnis 4

Majonezo ir česnakų padažas Žingsnis 4
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 5

Majonezo ir česnakų padažas Žingsnis 5
Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos