Makaronai lagmanui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Makaronai lagmanui

Lagmanas pas mus atvyko iš Vidurinės Azijos. Šis patiekalas yra sezoninis, todėl į jį įeina įvairios daržovės: bulvės, ridikėliai, morkos, pupelės, pomidorai, baklažanai ir kt. Tačiau pagrindinis lagmano ingredientas yra apvalūs makaronai. Jų galite nusipirkti parduotuvėje arba pasigaminti patys namuose. Tradiciniame lagmano recepte makaronai traukiami rankomis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai lagmanui Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite vištienos kiaušinius, augalinį aliejų ir 1 šaukštą druskos. Išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 2

Makaronai lagmanui Žingsnis 2
Į kiaušinius suberkite miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Makaronai lagmanui Žingsnis 3
Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 4

Makaronai lagmanui Žingsnis 4
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite 60 minučių ar ilgiau pailsėti. Per tą laiką du ar tris kartus išminkykite tešlą be miltų.

Žingsnis 5

Makaronai lagmanui Žingsnis 5
Paruoštą tešlą pabarstykite miltais ir iškočiokite plonu sluoksniu.

Žingsnis 6

Makaronai lagmanui Žingsnis 6
Tešlą sulenkite keliais sluoksniais.

Žingsnis 7

Makaronai lagmanui Žingsnis 7
Tešlą supjaustykite 5 mm storio makaronais.

Žingsnis 8

Makaronai lagmanui Žingsnis 8
Lagmano makaronai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos