Publikavimo data: 2024-10-21
Naminiai makaronai su česnakiniu padažu
Pirktų makaronų galite rasti bet kurioje parduotuvėje, jų kainos nėra didelės, tačiau kokybė yra labai pageidautina. Naminiai makaronai yra ne tik pigūs, bet ir naudingi, o svarbiausia - labai skanūs. Jie turi savo ypatingą skonį ir aromatą, o tai yra didžiulis pliusas jų naudai. Iš kietųjų kviečių pagaminti makaronai turi daugiau skaidulų, vitaminų ir mineralinių medžiagų nei pagaminti iš minkštųjų kviečių. Jie puikiai dera su grybais, mėsa ir jūros gėrybėmis.
Žingsnis 1
Palaukite, kol puode užvirs vanduo, ir įdėkite vištieną. Virkite apie 40 minučių, būtinai nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su druska ir gerai išplakite šakute. Šį mišinį supilkite į miltus ir minkykite tešlą apie 7 minutes, kol taps vientisa. Po to įdėkite ją į maišelį ir palikite 30 minučių pailsėti. Tada padalykite tešlą į 3 dalis, kiekvieną jų iškočiokite, susukite į ritinėlį ir supjaustykite nuo 1 mm iki 10 mm pločio gabalėliais. Makaronus pabarstykite miltais.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną ir česnaką. Iš sultinio išimkite vištieną, sudėkite ją kartu su daržovėmis ir troškinkite apie 7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Nuovirą perkoškite ir jame apie 8 min. virkite makaronus.
Kategorijos