Makaronų tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Makaronų tešla

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronų tešla Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, įmuškite į jį 2 kiaušinius ir suplakite.

Žingsnis 2

Makaronų tešla Žingsnis 2
Į dubenį įberkite druskos, tada suberkite miltus. Viską išmaišykite iki vientisos masės ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Makaronų tešla Žingsnis 3
Įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Leiskite tešlai pailsėti 20-30 minučių. Taip bus lengviau iškočioti paruoštą tešlą.

Žingsnis 4

Makaronų tešla Žingsnis 4
Tešlos rutulį pabarstykite miltais, kad neliptų prie paviršiaus. Iškočiokite tešlą ir įstrižai padalykite ją į 2 dalis. Pabarstykite miltais.

Žingsnis 5

Makaronų tešla Žingsnis 5
Tešlą sulenkite į trikampį. Makaronus supjaustykite įstrižu kampu. Geriausia juos pjaustyti plonai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos